Gasmeting

Containers

C

ontainermetingen door heel Nederland

Zodra u een aanvraag heeft ingediend voor de gasmetingen, gaan wij aan de slag. De containermetingen kunnen wij verrichten op op onze vaste locaties in Pernis, Spijkenisse, Tilburg, Groningen, Enschede en Zierikzee en dus bij u op locatie, waar ook in Nederland.

Onze gasmeetdeskundige doet één of meerdere gasmetingen en beslist dan of de gascontainer veilig gelost kan worden. Is dit het geval, dan wordt de container via de computer online gasvrij verklaard. U ontvangt direct een officieel certificaat en u kunt verder gaan met uw werkzaamheden.

Omdat Gasvrij Centrale Nederland over zeer geavanceerde gasmeetapparatuur en de back-up van vooraanstaande laboratoria beschikt, kan de determinatietijd zo kort mogelijk gehouden worden.

Worden er schadelijke gassen aangetroffen in concentraties die veilig lossen in de weg staan, dan moeten er maatregelen worden getroffen en de container dus ontgast worden. Gasvrij Centrale Nederland heeft de kennis in huis om de juiste en meest praktische methode om te ontgassen te kiezen. Uw belang staat daarbij steeds voorop. Om de snelheid erin te houden kunnen we ook geforceerd en verwarmd ontgassen met een ontgassingsdeur. Momenteel zijn wij ook aan het testen in hoeverre we de problematiek kunnen aanpakken met persoonsgebonden metingen om daarmee de feitelijke blootstelling van uw medewerkers vast te stellen en op basis daarvan een plan van aanpak te maken. Dit kan op termijn enorm veel vertraging en onnodige kosten schelen.

Wij helpen u ook op projectbasis bij de RI&E (Risico inventarisatie en evaluatie) vereist voor het veilig lossen van zeecontainers. Heeft u interesse in eigen opgeleide mensen dan verzorgen wij voor u de theorie- en praktijkopleidingen. Ook de voor u meest geschikte gasmeetapparatuur kunt u via ons aankopen, zodat ook daarvoor geen onnodige kosten worden gemaakt.