Meet
&

Gasdetectieapparatuur

G

asdetectiebuisjes – PID/VOC-meters – Maskers

Gasvrij Centrale Nederland weet als geen ander welke gasmeetapparatuur met welke toebehoren voor welke toepassing het meest geëigend is voor een juiste gasmeting.

Gasmetingen op containers kunnen door hun lading heel divers zijn. Een juiste keuze is daarbij van groot belang. Door interpretatieverschillen, of verschillen van merk en type kunnen al heel verschillende meetwaarden verkregen worden. Ook omgevingscondities, zoals temperatuur en luchtvochtigheid, zijn daarop van invloed.

Gasvrij Centrale Nederland heeft al tientallen jaren relaties met de grootste leveranciers van gasdetectie-apparatuur en gasmeetbuisjes. Als grootafnemer ontvangen wij natuurlijk kortingen en daarvan laten wij u ook meeprofiteren. Kijk bijvoorbeeld voor gasdetectiebuisjes op onze partnersite www.gasdetectiebuisjes.nl

Als aanvulling op onze diensten, zoals opleidingen en gasmetingen, adviseren wij onze klanten welke apparatuur en meetbuisjes het meest geschikt zijn en hoe deze het beste operationeel gehouden wordt. Dit servicepakket kan op contractbasis ook uitgebreid worden met regulier onderhoud, reparatie, back-up-apparatuur en levering van verbruiksmaterialen. M.a.w. kwaliteitswaarborg van meetapparatuur en het uitvoeren van de metingen.
Dit service pakket kan op contract basis ook uitgebreid worden met regulier onderhoud , reparatie, backup-apparatuur en levering van verbruiksmaterialen. M.a.w. kwaliteitswaarborg van meetapparatuur en het uitvoeren van de metingen.

Ook persoonsgebonden metingen middels personal monitoring and sampling biedt in sommige gevallen  zeer goede mogelijkheden om kosten te besparen.

Zo leveren wij tegen concurrerende prijzen elektronische meetapparatuur, gasdetectiebuisjes, PID/VOC-meters en adembeschermende maskers van o.a.:

  • RAE
  • Dräger Safety
  • Kitagawa
  • Gastec

Mail ons voor een op maat gesneden offerte.